Home

Over jhr. Bert-Jan
   van der Mieden


De spreker

De pianist

De auteur

Clinics

Reserveren

Boeken bestellen

Contact

De pianist

Bert-Jan van der Mieden is een bijzonder pianist. Hij weet van tevoren niet wat hij gaat spelen en kan het ook niet naspelen. Bert-Jan neemt je in zijn verhaal en zijn pianospel mee op een reis die leidt tot ontspanning, rust, inspirerende inzichten, verrassende doorkijkjes en bijzondere vergezichten. Bert-Jan biedt zijn publiek een aantal universeel toepasbare handvatten, waardoor je in leven, wonen en werken de regie stevig ter hand kunt nemen. Waarbij de woorden telkens beter beklijven door zijn klassieke piano-improvisaties.

Het is bijzonder hoe Bert-Jan contact maakt met de vleugel, die hij als een persoonlijkheid beschouwt. Hij stemt zich af op het instrument, de omgeving en zijn publiek. Een unieke gebeurtenis en beleving, waarbij het lijkt alsof hij naar iedereen individueel luistert en individueel contact maakt. Reactie uit het publiek: "Ik houd niet zo van klassieke muziek en ook niet van pianomuziek, maar je hebt mij met je pianospel en je woorden nu wel geraakt. Dankjewel!"

Training ondersteunen
Bert-Jan is in staat met zijn pianospel een training te verrijken. Hij kan bijvoorbeeld de situatie spelen waarin een organisatie zich nu bevindt en ook hoe het zal zijn in de toekomst.

Eigen vleugel
Bert-Jan van der Mieden zorgt zelf voor een vleugel. Voor de kenners: een Fazioli 2.12 of 2.28, bij grote zalen eventueel de 3.08. Vraag naar de mogelijkheden voor een bijeenkomst op maat.

De optredens van Bert-Jan kunnen ook op cd worden vastgelegd.

Nieuws

Beste speech van Nederland

Bert-Jan van der Mieden heeft meegedaan aan de wedstrijd Beste speech van Nederland van de Professional Speakers Association Holland. In zijn inzending wisselt hij zijn sprekerskwaliteiten af met zijn pianospel.

Regienetwerk van start

Bert-Jan van der Mieden start het PyramideRegieNetwerk (PRN). Om, in alle bescheidenheid, de wereld te verbeteren. Tijdens de netwerkbijeenkomsten gaat het echt ergens over. Individuele, organisatorische, maatschappelijke en levensbeschouwelijke uitdagingen worden uitgediept.

Doel en belang

Het netwerk slaat een brug tussen de acht maatschappelijke disciplines: bedrijfsleven, kunst & cultuur, NGO's, overheid, particulieren, politiek, religie en wetenschap. “Alleen als die samenwerken kunnen we de maatschappelijke uitdagingen optimaal aanpakken,” aldus Van der Mieden.

Uitgangspunt van het PRN is dat de mens centraal wordt gesteld. “Als je dat doet, kun je daarna veel makkelijker en effectiever met organisatieprocessen aan de gang. Er zijn universele verlangens en eigenschappen en de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Het is van belang dat we ons ieders unieke bijdrage aan het geheel realiseren, en de kansen die dit ons en de samenleving biedt.”

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Bert-Jan van der Mieden.