Home

Over jhr. Bert-Jan
   van der Mieden


De spreker

De pianist

De auteur

Clinics

Reserveren

Boeken bestellen

Contact

De auteur

De auteur Bert-Jan Peter van der Mieden heeft diverse boeken op zijn naam staan. Hij schreef het standaardwerk "De mens in de 21e eeuw", een lees-, studie- en werkboek met vragen, oefeningen en concrete handvatten voor directe toepassing in leven, wonen en werken. Hierdoor leren mensen volgens Van der Mieden zichzelf te zijn, hun kansen en talenten optimaal te benutten en gelukkiger te zijn in het leven.

Recent verscheen van zijn hand "Eenheid in verscheidenheid" over het herkennen van problemen, kansen en uitdagingen op onze levensreis en inzichten en handvatten om de regie stevig ter hand te nemen in leven, wonen en werken.

Nieuws

Beste speech van Nederland

Bert-Jan van der Mieden heeft meegedaan aan de wedstrijd Beste speech van Nederland van de Professional Speakers Association Holland. In zijn inzending wisselt hij zijn sprekerskwaliteiten af met zijn pianospel.

Regienetwerk van start

Bert-Jan van der Mieden start het PyramideRegieNetwerk (PRN). Om, in alle bescheidenheid, de wereld te verbeteren. Tijdens de netwerkbijeenkomsten gaat het echt ergens over. Individuele, organisatorische, maatschappelijke en levensbeschouwelijke uitdagingen worden uitgediept.

Doel en belang

Het netwerk slaat een brug tussen de acht maatschappelijke disciplines: bedrijfsleven, kunst & cultuur, NGO's, overheid, particulieren, politiek, religie en wetenschap. “Alleen als die samenwerken kunnen we de maatschappelijke uitdagingen optimaal aanpakken,” aldus Van der Mieden.

Uitgangspunt van het PRN is dat de mens centraal wordt gesteld. “Als je dat doet, kun je daarna veel makkelijker en effectiever met organisatieprocessen aan de gang. Er zijn universele verlangens en eigenschappen en de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Het is van belang dat we ons ieders unieke bijdrage aan het geheel realiseren, en de kansen die dit ons en de samenleving biedt.”

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Bert-Jan van der Mieden.