Home

Over jhr. Bert-Jan
   van der Mieden


De spreker

De pianist

De auteur

Clinics

Reserveren

Boeken bestellen

Contact

De spreker

Of u Bert-Jan van der Mieden nu uitnodigt bij een jubileum, pensionering, diner, nieuwjaarsbijeenkomst, opening, of voor welke gelegenheid dan ook, hij zal u telkens verrassen, verrijken en inspireren met zijn bijzondere pianospel, zijn perspectiefvolle inzichten, praktisch toepasbare handvatten en concrete oplossingen. Hij kan zijn lezing ook in het Duits, Engels of Frans verzorgen.

De onderwerpen kunnen in overleg worden vastgesteld. Door zijn inleiding af te wisselen met zijn pianospel beklijft de boodschap beter, geeft zijn publiek aan. Hij legt daarbij telkens de verbinding met de dagelijkse praktijk, met duidelijke en herkenbare voorbeelden. Motiverend, humoristisch en altijd leidend tot creatieve en innovatieve oplossingen.

Opvallend is de aandacht van het publiek tijdens de optredens van Bert-Jan. "Als hij aan het woord is, kun je een speld horen vallen," is de reactie van mensen uit de zaal. En: "Bert-Jan van der Mieden heeft de rust en integriteit om iedereen over de streep te trekken om zichzelf te zijn en vrijuit te durven praten. Ook jonge mensen. Wat mij betreft is hij tijdloos."

Bert-Jan houdt presentaties over uiteenlopende onderwerpen, maar de rode draad is de regie in leven, wonen en werken en het optimaal benutten van aanwezig potentieel en kansen. Mensen en organisaties worden er simpelweg beter van.

Nieuws

Beste speech van Nederland

Bert-Jan van der Mieden heeft meegedaan aan de wedstrijd Beste speech van Nederland van de Professional Speakers Association Holland. In zijn inzending wisselt hij zijn sprekerskwaliteiten af met zijn pianospel.

Regienetwerk van start

Bert-Jan van der Mieden start het PyramideRegieNetwerk (PRN). Om, in alle bescheidenheid, de wereld te verbeteren. Tijdens de netwerkbijeenkomsten gaat het echt ergens over. Individuele, organisatorische, maatschappelijke en levensbeschouwelijke uitdagingen worden uitgediept.

Doel en belang

Het netwerk slaat een brug tussen de acht maatschappelijke disciplines: bedrijfsleven, kunst & cultuur, NGO's, overheid, particulieren, politiek, religie en wetenschap. “Alleen als die samenwerken kunnen we de maatschappelijke uitdagingen optimaal aanpakken,” aldus Van der Mieden.

Uitgangspunt van het PRN is dat de mens centraal wordt gesteld. “Als je dat doet, kun je daarna veel makkelijker en effectiever met organisatieprocessen aan de gang. Er zijn universele verlangens en eigenschappen en de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Het is van belang dat we ons ieders unieke bijdrage aan het geheel realiseren, en de kansen die dit ons en de samenleving biedt.”

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Bert-Jan van der Mieden.