Home

Over jhr. Bert-Jan
   van der Mieden


De spreker

De pianist

De auteur

Clinics

Reserveren

Boeken bestellen

Contact

Clinics

Bert-Jan van der Mieden is ook te reserveren voor veranderclinics voor organisaties. Deze clinics bestaan uit een unieke combinatie van luisteren naar een klassieke piano-improvisatie en actieve deelname aan een door Van der Mieden geleide groepssessie. De geïmproviseerde en aan uw thema/doelstelling aangepaste klassieke muziek, heeft een bewezen impact op de deelnemers. De piano-improvisaties hebben een bijzondere, positieve uitwerking op het denken en voelen. De luisteraars worden er door geraakt en geïnspireerd, er ontstaat ruimte voor bezinning, hun creativiteit wordt geprikkeld en er ontstaat positiviteit. Een veranderingsproces verloopt daardoor intensiever, effectiever en sneller.

De clinic is geschikt voor teambuilding bij bestaande groepen en voor groepsvorming voor mensen die elkaar nog niet kennen.

In verband met uw doelstellingen, de tijdsduur, het gewenste aantal groepssessies en de gewenste locatie is er altijd sprake van maatwerk. Bel ons voor het doorspreken van uw wensen.

Nieuws

Beste speech van Nederland

Bert-Jan van der Mieden heeft meegedaan aan de wedstrijd Beste speech van Nederland van de Professional Speakers Association Holland. In zijn inzending wisselt hij zijn sprekerskwaliteiten af met zijn pianospel.

Regienetwerk van start

Bert-Jan van der Mieden start het PyramideRegieNetwerk (PRN). Om, in alle bescheidenheid, de wereld te verbeteren. Tijdens de netwerkbijeenkomsten gaat het echt ergens over. Individuele, organisatorische, maatschappelijke en levensbeschouwelijke uitdagingen worden uitgediept.

Doel en belang

Het netwerk slaat een brug tussen de acht maatschappelijke disciplines: bedrijfsleven, kunst & cultuur, NGO's, overheid, particulieren, politiek, religie en wetenschap. “Alleen als die samenwerken kunnen we de maatschappelijke uitdagingen optimaal aanpakken,” aldus Van der Mieden.

Uitgangspunt van het PRN is dat de mens centraal wordt gesteld. “Als je dat doet, kun je daarna veel makkelijker en effectiever met organisatieprocessen aan de gang. Er zijn universele verlangens en eigenschappen en de overeenkomsten zijn groter dan de verschillen. Het is van belang dat we ons ieders unieke bijdrage aan het geheel realiseren, en de kansen die dit ons en de samenleving biedt.”

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Bert-Jan van der Mieden.